Libris 2020 se deschide astăzi cu Monografia Bazei Hipice Neamţ, de Costache Lupu Libris 2020 se deschide astăzi cu Monografia Bazei Hipice Neamţ, de Costache Lupu
Cea de a X-a ediţie a Târgului de Carte Libris se deschide astăzi, la ora 11,00,  cu lansarea volumului „Baza Hipică «Virgil Bărbuceanu». Monografie... Libris 2020 se deschide astăzi cu Monografia Bazei Hipice Neamţ, de Costache Lupu

Cea de a X-a ediţie a Târgului de Carte Libris se deschide astăzi, la ora 11,00,  cu lansarea volumului Baza Hipică «Virgil Bărbuceanu». Monografie 1986-2019“ de prof. Costache Lupu, apărută recent la Editura Sensul.

Structurată în 5 capitole, cartea începe, după cuvântul autorului, cu evocarea maestrului emerit Virgil Bărbuceanu, „cel de un talent ieşit din comun”, după cum l-au descris cunoscuţii.

Pornind de la personalitatea părintelui Bazei Hipice Neamţ, continuând cu relatarea unor evenimente care au dat clasă şi prestigiu Bazei Hipice Neamţ, volumul este o incursiune de mărturii a celor care, într-un fel sau altul, au fost apropiaţi de Baza Hipică Piatra Neamţ.

Lansarea volumului va avea loc astăzi, la 11,30, în spațiul special amenajat la Curtea Domnească Piatra Neamț.

Apariția cărții reprezintă o mărturie a recunoștinței noastre în fața curajului și a eforturilor depuse de autorități, oameni providențiali, de întreaga comunitate care a reușit să înalțe și să mențină în funcție unul dintre cele mai importante obiective de interes sportiv național și internațional. (…)

Înclinându-mă din nou în fața truditorilor în ale sportului ecvestru, garantez că ne vom menține la înălțimea așteptărilor“, precizează prof. Costache Lupu, preşedintele Clubului Ecvestru Piatra Neamţ,  în „Cuvântul înainte“ al monografiei.

Viaţa Nemţeană

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.