Liberalii nemţeni se pregătesc de marea lansare de la Sala Polivalentă Liberalii nemţeni se pregătesc de marea lansare de la Sala Polivalentă
Foială în rândul liberalilor din Neamţ, cu ocazia evenimentului de joi după amiază, de la Sala Polivalentă, unde sunt aşteptaţi Ludovic Orban, Rareş Bogdan... Liberalii nemţeni se pregătesc de marea lansare de la Sala Polivalentă

Foială în rândul liberalilor din Neamţ, cu ocazia evenimentului de joi după amiază, de la Sala Polivalentă, unde sunt aşteptaţi Ludovic Orban, Rareş Bogdan ş.a. 
La Piatra Neamţ, cu un preşedinte la fel de nou pe cât de vechi – Mugur Cozmanciuc, responsabilitatea este practic împărţită pe umerii primarului, consilierilor, şi mai departe pe preşedinţii OSV, organizaţiilor de cartier etc. Există o normă de liberali care trebuie să fie prezentă la Sala Polivalentă (cam 50 de fiecare responsabil), dat tot atât de adevărat este că membrii şi simpatizanţii merg şi de plăcere.
În lipsa unui comunicat oficial, ştim doar că joi va avea loc marele eveniment la Sala Polivalentă şi că susţinătorii sunt aşteptaţi la ora 5. 

Viaţa Nemţeană