Liber la formare profesională! Liber la formare profesională!
De la 1 iulie, nemțenii pot participa din nou la cursurile de formare profesională organizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Neamț.... Liber la formare profesională!

De la 1 iulie, nemțenii pot participa din nou la cursurile de formare profesională organizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Neamț. În acest scop, AJOFM Neamț, a pus la dispoziția șomerilor 10 școlarizări, din care 4 în zona Piatra Neamț, e vorba de componente informatice, lucrător în comerț, bucătar și  frizer-coafor-manichiurist-pedichiurist. La Roman, la Centrul de Formare Profesională vor avea loc cursuri de calificare în aceste meserii:lucrător în comerț, contabil și inspector resurse umane. Tot în perioada mai sus-menționată și târgnemțenii vor beneficia de pregătire profesională, în următoarele ocupații:contabil, ospătar și lucrător în structuri pentru construcții.

“Programele de formare profesională care au fost suspendate pe durata stării de urgență și alertă, respectiv patiser și contabil organizate la Piatra Neamț, și de  frizer-coafor-manichiurist-pedichiurist, agent de pază, la Roman, se vor relua cu respectarea tuturor condițiilor impuse de situație”, ne-a declarat Rodica Titela Popescu, directorul executiv al AJOFM Neamț.

V.ANDRIEȘ

Viaţa Nemţeană