Laurenţiu Leoreanu, mesaj de susţinere pentru Mugur Cozmanciuc (video) Laurenţiu Leoreanu, mesaj de susţinere pentru Mugur Cozmanciuc (video)
Deputatul de Neamţ, Laurenţiu Leoreanu, a lansat pe facebook un mesaj de susţinere pentru Mugur Cozmanciuc la alegerile din 27 septembrie pentru funcţia de... Laurenţiu Leoreanu, mesaj de susţinere pentru Mugur Cozmanciuc (video)

Deputatul de Neamţ, Laurenţiu Leoreanu, a lansat pe facebook un mesaj de susţinere pentru Mugur Cozmanciuc la alegerile din 27 septembrie pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ. Fostul primar al Romanului spune despre liderul PNL că este un om care respectă oamenii şi tocmai de aceea este respectat.

Este un om care știe să fie un bun camarad și știe să susțină, să fie în interiorul unei echipe determinate, implicate, oneste.

În calitate de candidat la președinția Consiliului Județean Neamț, domnul deputat Mugur Cozmanciuc vine cu o viziune foarte clară, foarte pragmatică, cu lucruri care se vor întâmpla în viitorul apropiat. Știe așadar nevoile. A analizat prioritățile și știe ce, când și cum trebuie acționat!.

https://www.facebook.com/MugurCozmanciuc/videos/265010777904062

Viaţa Nemţeană