La Cocoşul de Aur, vara se încheie în stil american: Regalul burgerilor! La Cocoşul de Aur, vara se încheie în stil american: Regalul burgerilor!
Chef Vasilios Petrou vă aduce gustul adevărat al burgerilor  la Cocoşul de Aur! Specializat în ţara natală a burgerilor, America, Vasilios Petrou vă oferă... La Cocoşul de Aur, vara se încheie în stil american: Regalul burgerilor!

Chef Vasilios Petrou vă aduce gustul adevărat al burgerilor  la Cocoşul de Aur! Specializat în ţara natală a burgerilor, America, Vasilios Petrou vă oferă în ultima zi a lunii august un regal pe grătar!

La Cocoşul de Aur, vara se încheie în stil american!
Rezevări la telefon: 0735.145,736!

Despre Vasilios Petrou, alias Baz
Născut in Grecia, la Atena, unde a locuit impreuna cu mama, tata, fratele si bunicii pana la varsta de 8 ani, cand parintii au divortat, Baz spune ca a venit la „MasterChef” pentru ca bunica lui, de la care a invatat sa gateasca, isi dorea mult sa-l vada la TV, intr-un astfel de concurs.

Dupa divortul parintilor, s-a mutat impreuna cu tatal si fratele sau in Cipru, de unde este originar tatal lui. A terminat liceul, a facut armata, apoi a inceput sa lucreze in diferite locuri si tari, precum Germania, Olanda, Grecia. La 22 de ani a cunoscut-o pe sotia sa in Grecia si dupa doi ani s-a nascut Alexandra, prima lor fetita care acum are 10 ani.

S-a mutat in Romania unde i-a fost mai greu la inceput, pana a invatat limba, si a avut perioade in care muncea vara in Grecia sau Cipru si iarna venea aici. A doua fetita, Anna, s-a nascut in 2008.

De la varsta de 4-5 ani bunica mea a observat ca eram foarte interesat cum gateste si a inceput sa ma invete secretele gatitului. La varsta de 14 ani am gatit singur pentru prima data. Toata lumea a crezut ca bunica a gatit mancarea si nu eu.

Ii plac bucataria greceasca si internationala, ii place sa inventeze gusturi noi.

Viaţa Nemţeană