Ionel Arsene: Sunt un om de cuvânt și întotdeauna mi-am dorit ca faptele să vorbească pentru mine! Ionel Arsene: Sunt un om de cuvânt și întotdeauna mi-am dorit ca faptele să vorbească pentru mine!
Dragi nemțeni, Vă mulțumesc pentru că mi-ați fost alături și am încredere că veți lua cea mai bună decizie pe data de 27 septembrie!... Ionel Arsene: Sunt un om de cuvânt și întotdeauna mi-am dorit ca faptele să vorbească pentru mine!

Dragi nemțeni,

Vă mulțumesc pentru că mi-ați fost alături și am încredere că veți lua cea mai bună decizie pe data de 27 septembrie! Modernizarea infrastructurii rutiere, sănătatea, educația, incluziunea socială, dezvoltarea turismului sunt principalii piloni ai primului meu mandat de președinte al Consiliului Județean Neamț.Peste 90% din infrastructura rutieră care străbate județul a fost modernizată. Am susținut, prin ample proiecte, sistemul medical, educațional, de protecție și asistență socială, am fost alături de cei care au avut nevoie de mine!Știu, mai sunt probleme de rezolvat în județ, dar vă garantez că în următorii 4 ani voi munci la fel de mult pentru dezvoltarea zonei noastre! Sunt un om de cuvânt și întotdeauna mi-am dorit ca faptele să vorbească pentru mine!

Dragi nemțeni, vă mulțumesc pentru că mi-ați fost alături și am încredere că veți lua cea mai bună decizie pe data de 27 septembrie! Modernizarea infrastructurii rutiere, sănătatea, educația, incluziunea socială, dezvoltarea turismului sunt principalii piloni ai primului meu mandat de președinte al Consiliului Județean Neamț.Peste 90% din infrastructura rutieră care străbate județul a fost modernizată. Am susținut, prin ample proiecte, sistemul medical, educațional, de protecție și asistență socială, am fost alături de cei care au avut nevoie de mine!Știu, mai sunt probleme de rezolvat în județ, dar vă garantez că în următorii 4 ani voi munci la fel de mult pentru dezvoltarea zonei noastre! Sunt un om de cuvânt și întotdeauna mi-am dorit ca faptele să vorbească pentru mine!

Publicată de Ionel Arsene pe Sâmbătă, 19 septembrie 2020

Viaţa Nemţeană