Ionel Arsene, declaraţii de presă despre Ioan Munteanu şi Dragoş Chitic Ionel Arsene, declaraţii de presă despre Ioan Munteanu şi Dragoş Chitic
Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, a făcut câteva declaraţii de presă după şedinţa de Consiliu Judeţean, referitoare la reacţia PNL după aflarea cercetării... Ionel Arsene, declaraţii de presă despre Ioan Munteanu şi Dragoş Chitic

Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, a făcut câteva declaraţii de presă după şedinţa de Consiliu Judeţean, referitoare la reacţia PNL după aflarea cercetării de către DNA a şefului CJ şi demisia deputatului Ioan Munteanu din Parlamentul României.

„Mulțumesc colegilor mei și tuturor celor care în acest moment dificil pentru mine au transmis mesaje de susținere, de solidaritate. Din păcate a fost și un mesaj mai altfel, nici nu stau acum să-l analizez prea mult, dar cert este că atunci când a devenit public, când am aflat din presă faptul că primarul Dragoș Chitic este cercetat de DNA eu nu am sărit să cer demisie sau altele din astea. Eu am mers și merg pe ideea că trăim într-un stat de drept, că legile sunt clare, că există prezumția de nevinovăție. Așa fac oamenii serioși”. 

Referitor la demisia deputatului Ioan Munteanu, preşedintele Consiliului Judeţean a declarat: „”Este o zi tristă. Ştiam de aproape două luni că ia în calcul o astfel de variantă din cauza problemelor de sănătate pe care le are”.

Viaţa Nemţeană