Ionel Arsene: Construim alte două drumuri judeţene, ca-n palmă! Ionel Arsene: Construim alte două drumuri judeţene, ca-n palmă!
FAPTE, NU VORBE! 🆕Construim în #Săbăoani! Un alt drum județean este, cum îmi place mie să spun, ca în palmă! 🛣Pe drumul județean DJ 207B,... Ionel Arsene: Construim alte două drumuri judeţene, ca-n palmă!

FAPTE, NU VORBE!

🆕Construim în #Săbăoani! Un alt drum județean este, cum îmi place mie să spun, ca în palmă!

🛣Pe drumul județean DJ 207B, zilele acestea se trasează marcajele rutiere, după ce s-a încheia turnarea asfaltului și montarea elementelor de protecție rutieră.

👷‍♂️Tronsonul face legătura între Săbăoani și Cordun și a fost reabilitat integral pe o lungime de 5 kilometri.

✅Era necesară această intervenție și mă bucur că încă un proiect care vizează modernizarea infrastructurii rutiere din zona Roman este dus la bun sfârșit.

FAPTE, NU VORBE!

🆕Modernizarea drumului județean DJ 207K, din #Sagna către #Doljești pe al doilea tronson, se face în ritm susținut.

🚜La câteva zile de la semnarea ordinului de începe a lucrărilor pe acest traseu, deja s-a turnat asfalt pe o bună porțiune.

👷‍♂️Am fost pe șantier, să văd cum evoluează proiectul, și sunt foarte mulțumit de cum se execută această lucrare, în zona Roman. Intervenția se face pe o lungime de 7,5 kilometri.

↪️Pe primul tronson, cu o lungime de 2 km, situat între Sagna și Doljești, este nevoie de stabilizarea unui deal și realizarea a 12 poduri, o lucrare extrem de complexă.

✅Era necesară implementarea acestui proiect! Localnicii mi-au sesizat faptul că pe respectivul drum județean se circulă cu dificultate și am vrut neapărat să le rezolv doleanța. Acum știu că vor fi mulțumiți și participanții la trafic, și autoritățile locale!

👉Fiecare zi care trece înseamnă pași importanți în derularea proiectului!

#construimîmpreună
#neținemdecuvânt
#promisiunirespectate

Viaţa Nemţeană

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.