Ion Rotaru se gândeşte serios să candideze la Primăria Piatra Neamţ Ion Rotaru se gândeşte serios să candideze la Primăria Piatra Neamţ
Vehiculată de ceva timp în spaţiul public, candidatura lui Ion Rotaru pentru Primăria Piatra Neamţ este serios luată în calcul de actualul primar al... Ion Rotaru se gândeşte serios să candideze la Primăria Piatra Neamţ

Vehiculată de ceva timp în spaţiul public, candidatura lui Ion Rotaru pentru Primăria Piatra Neamţ este serios luată în calcul de actualul primar al comunei Alexandru cel Bun. 

Întrebat de ziarul Viaţa Nemţeană dacă a aruncat această informaţie de dragul reacţiilor, Ion Rotaru a răspuns că are deja reacţii din spaţiul public şi tocmai de aceea a luat decizia de a mai candida o dată la Piatra Neamţ.

„În momentul de faţă, cu se vehiculează la Piatra Neamţ, eu cred că este o oportunitate. Acest oraş are nevoie de o mână forte şi de un om cu experienţă. Sincer să vă spun, mi s-a pus această întrebare înaintea fiecărui scrutin, dar, mai ales acum: De ce nu candidezi dom*le la Piatra Neamţ?. În acest moment, sunt convins sută la sută că vreau să candidez (…). Dacă există posibilitatea să mă răzgândesc? La cum stau lucrurile acum, nu. Dar, ştiţi cum stau lucrurile în politică„.

Întrebarea din partea cărui partid vrea să candideze, Rotaru speră că din partea PSD. 

Ion Rotaru a ajuns primar la Piatra Neamţ în anul 1996. În 2004 pierde în faţa lui Gheorghe Ştefan cu largul concurs al colegului său de partid Dan Constantin, omul umbră pe toată perioada campaniei şi precampaniei electorale. După 4 ani de pauză îşi începe mandatele în comuna Alexandru cel Bun. Realizările de acolo sunt multiple, dar, despre acestea, în alt articol. 

Viaţa Nemţeană