Ion Asaftei(ALDE Neamţ): „Drumul expres Piatra Neamț – Bacău are șanse mari” Ion Asaftei(ALDE Neamţ): „Drumul expres Piatra Neamț – Bacău are șanse mari”
Preşedintele ALDE Neamţ, Ion Asaftei, crede în realizarea drumului Piatra Neamţ-Bacău, celebrul drum despre care au vorbit toţi guvernanţii locali de vreo decenii. Cunoscut... Ion Asaftei(ALDE Neamţ): „Drumul expres Piatra Neamț – Bacău are șanse mari”

Preşedintele ALDE Neamţ, Ion Asaftei, crede în realizarea drumului Piatra Neamţ-Bacău, celebrul drum despre care au vorbit toţi guvernanţii locali de vreo decenii. Cunoscut pentru opiniile tranşante privind realizarea sau nerealizarea unor obiective (vezi podul de la Preluca, de exemplu), Asaftei precizează, în calitatea lui de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean şi şef al unuia dintre partidele de guvernământ, că acest drum poate fi realizat.

Unul dintre cele mai importante proiecte din țară aș zice, drumul expres Piata Neamț – Bacău, are șanse mari să îl vedem realizat destul de curând, căci primul pas pentru acest proiect a fost făcut!! Datorită preocupării Guvernării ALDE – PSD, s-au alocat fonduri pentru realizarea studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic. Lung de 61 de km, drumul acesta, Piatra Neamț – Bacău, va face posibil accesul în județul Neamț în condiții normale, civilizate, cum se circulă în mileniul trei! Dacă luăm în calcul și preocuparea Consiliului Județean Neamț pentru reabilitarea DN 15 Bicaz – Poiana Largului și DN 25 Piatra Neamț – Bicaz, chiar dacă sunt în administrarea CNAIR, putem trage concluzia că majoritatea ALDE – PSD din legislativul nemțean are printre priorități asigurarea unei infrastructuri rutiere de calitate. Mai avem de rezolvat o altă problemă grea a județului nostru, reabilitarea și modernizarea drumului Bicaz – Izvorul Muntelui – Durău, element esențial pentru dezvoltarea turismului din județ și a stațiunii de la poalele Ceahlăului!
Ca membru al acestei guvernări sunt bucuros că s-au găsit fonduri pentru demararea procedurii pentru drumul expres, despre care se vorbește de atâta timp și care este așa de necesar pentru „emanciparea” județului!
Este extrem de important să existe o majoritate care să funcționeze în avantajul comunității! Acest viitor drum expres este încă o dovadă a bunei colaborări și comunicări ALDE – PSD!

Viaţa Nemţeană