Cele două organisme de conducere ale organizației județene ALDE NEAMŢ – Biroul Politic Teritorial și Delegația Permanentă s-au reunit într-o şedinţă de lucru, în...

Cele două organisme de conducere ale organizației județene ALDE NEAMŢ – Biroul Politic Teritorial și Delegația Permanentă s-au reunit într-o şedinţă de lucru, în care s-au discutat, printre alte subiecte, modalităţile de abordare a pregătirii alegerilor din acest an, pentru Parlamentul European în luna mai şi pentru preşedintele României, la sfârşiul anului.

Cu un val Pro-Tăriceanu drept potenţial candidat, în condiţiile în care liderul ALDE este bine cotat în sondaje, organizaţia judeţeană are toate motivele să se pregătească cât mai bine.

„ALDE Neamț a început anul electoral în forță! Principalul motiv al acestei întâlniri a fost stabilirea calendarului de evenimente destinate precampaniei pentru alegerile europarlamentare.
Tot astfel, s-a făcut o evaluare a dezvoltării organizațiilor ALDE din teritoriu şi s-au luat măsuri pentru întărirea capacității organizatorice a filialei. 
La final ne-am bucurat cu toții de câteva momente de socializare la care au participat şi reprezentanții unor asociații de pensionari din Piatra Neamț, Tîrgu Neamț şi Roman.
La acest frumos moment de final, a participat și dl suprefect Doru Ungureanu, acesta fiind invitat de mine în calitatea mea de vicepreședinte al Consiliului județean Neamț. Amândoi am răspuns dorinței participanților de a imortaliza aceste clipe petrecute împreună”, a spus Ion Asaftei, preşedintele ALDE Neamţ.

Viaţa Nemţeană