Incendiu periculos pe Pietricica. Vântul propagă cu repeziciune flăcările Incendiu periculos pe Pietricica. Vântul propagă cu repeziciune flăcările
(stire  actualizată) Ora 15.00, ISU Neamţ: Stingere incendiu vegetatie uscata în mun. Piatra Neamt  – zona cimitir – munte Pietricica. La locul evenimentului s-au... Incendiu periculos pe Pietricica. Vântul propagă cu repeziciune flăcările

(stire  actualizată)

Ora 15.00, ISU Neamţ: Stingere incendiu vegetatie uscata în mun. Piatra Neamt  – zona cimitir – munte Pietricica. La locul evenimentului s-au deplasat trei echipaje de pompieri militari cu trei autospeciale de stingere din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț. Incendiul se propagă cu repeziciune datorită vântului puternic.

15.09. a locul evenimentului a mai fost direcționat un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț. Misiune în desfăşurare.

15.57, Alexandru Rotaru, purtător de cuvânt ISU Neamţ: „A existat riscul propagării incendiului şi la locuinţele izolate de pe Pietricica, colegii mei acţionând pentru a proteja bunurile cetăţenilor. În acest moment incendiul este relativ lichidat, se caută eventualele focare pentru a fi lichidate”.

16.05: Au ars aproximativ 10 hectare de vegetaţie uscată, cu riscul propagării la locuinţe;

ISU Neamţ a comunicat cauza probabilă a incendiului. Miriştea ar fi luat foc de la o ţigară. 

Viaţa Nemţeană