Incendiu de la o ureche infectată Incendiu de la o ureche infectată
La cei 90 de ani ai săi, un bătrân din satul Spiridonești, comuna Icușești, cu nervii la pământ din pricina fiului său, care tot... Incendiu de la o ureche infectată

La cei 90 de ani ai săi, un bătrân din satul Spiridonești, comuna Icușești, cu nervii la pământ din pricina fiului său, care tot amâna să-l ducă la medic pentru tratarea unei infecții la o ureche, a incendiat casa în care locuiau amândoi. Când a văzut la ce s-a pretat tatăl său, fiul- în vârstă de 62 de ani, a încercat să stingă focul, dar în zadar. Nu a reușit decât să-și provoace arsuri pe față și pe mâini, având nevoie urgentă de îngrijiri medicale. În urma unui apel la 112, la locul faptei au ajuns echipaje de pompieri, poliție și salvare.

“Ca urmare a producerii incendiului, au ars acoperișul comun de la bucătăria de vară, grajd și o anexă, realizat din lemn cu învelitoare din plăci de azbociment, pe o suprfață de aproximativ 80 metri pătrați, mobilierul din bucătărie, tâmplăria din lemn, două aparate electrocasnice -aragaz și frigider- și aproximativ o tonă de porumb știuleți depozitat în podul grajdului. Operaținile de stingere au fost sprijinite și de cinci pompieri voluntari din cadrul SVSU Icușești”, a declarat slt. Adrian Rotaru, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Atât tatâl cât și fiul au fost transportați la spital.

Viaţa Nemţeană