Încă un nemţean găsit mort în fântână Încă un nemţean găsit mort în fântână
Astăzi, pompierii nemţeni au participat la o misiune de degajare a unui cadavru găsit într-o fântână în localitatea Poienari. La locul evenimentului s-a deplasat... Încă un nemţean găsit mort în fântână

Astăzi, pompierii nemţeni au participat la o misiune de degajare a unui cadavru găsit într-o fântână în localitatea Poienari. La locul evenimentului s-a deplasat un echipaj de pompieri cu o autospecială de intervenţie din cadrul Detașamentului de pompieri Roman – Punct de lucru Poienari. Fântâna are o adâncime de aproximativ 25 de metri.

În sprijin, la misiunea de degajare cadavru din fântână, s-a mai deplasat un echipaj de pompieri cu o autospecială de intervenție împreună cu comandantul Detașamentului de pompieri Roman.

Deocamdată, nu se cunoaşte dacă a fost vorba despre accident, sinucidere sau omor.

Anul acesta, alţi doi nemţeni – un bărbat şi o femeie – au fost scoşi din fântână de forţele de salvare. Pe 23 ianuarie, un bărbat de 21 de ani, la Săbăoani, iar pe 11 ianuarie, o femeie de 59 de ani, din Trifeşti. Dacă cei doi au scăpat cu viaţă, anul trecut, pe 13 aprilie, o femeie din Cândeşti a fost găsită moartă în fântână. Tot anul trecut, ISU Neamţ a mai salvat doi oameni din adâncuri. 

Viaţa Nemţeană