În ciuda zvonurilor, Dulamă n-a divorţat de PMP Neamţ În ciuda zvonurilor, Dulamă n-a divorţat de PMP Neamţ
Cine s-a gândit, atunci când l-a văzut pe Laurenţiu Dulamă apropiat de staff-ul PNL Neamţ la marea lansare din mai a liberalilor pentru Parlamentul... În ciuda zvonurilor, Dulamă n-a divorţat de PMP Neamţ

Cine s-a gândit, atunci când l-a văzut pe Laurenţiu Dulamă apropiat de staff-ul PNL Neamţ la marea lansare din mai a liberalilor pentru Parlamentul European de la Sala Polivalentă, că fostul preşedinte PMP Neamţ a cotit-o spre liberali, s-a înşelat. Chiar dacă unele aparenţe, mai mult sau mai puţin discutabile, îl arătau cumva mai departe de PMP.

Ei bine, astăzi, în prima conferinţă de presă organizată de PMP Neamţ după ce Laurenţiu Amedeo Dulamă a fost repus de instanţă în funcţia de  vicepreşedinte al  Consiliului Judeţean, a apărut în conferinţă de presă, alături de preşedintele PMP Bogdan Gavrilescu şi preşedintele PMP Piatra Neamţ,  Cristian Sauciuc.

Absenţă aşa de lungă, încât Gavrilescu a simţit nevoia să îl introducă la vorbitor: „Îi dau cuvântul lui Laurenţiu Dulamă care  a avut o perioadă mai lungă cînd nu a participat la conferinţele de presă”.

„După o pauză de un an şi 4 luni, indiferent de voinţa mea politică, am absenstat dar, în ciuda zvonurilor din oraş, să ştiţi că sunt tot membru şi fac parte din PMP Neamţ”, s-a re-introdus  rapid Dulamă, care a adăugat:

Rezultatul alegerilor pentru euro-parlamentare ne dă speranţe pentru alegerile care vor veni, cele prezidenţiale, iar rezultatul din Piatra Neamţ ne dă mari speranţe pentru ce va fi la anul în luna mai. Vom avea un candidat pentru prezidenţiale, avem reprezentanţi la Bruxelles, vom avea şi pentru preşedinte. Va fi o surpriză plăcută, la care nu se aşteaptă nimeni, chiar dacă dl. preşedinte Gavrilescu nu a dezvăluit prea mult”.

Domnul preşedinte Gavrilescu a trecut repede  subiectul dezvăluirii şi a revenit la situaţia politică a fostului preşedinte: „Amedeo nu a plecat din rândurile PMP niciodată, a optat să facă un pas în spate să-şi regleze treburile care i-au fost puse în cârcă, a preferat să fie linişte şi nu a participat la conferinţele de presă.  Organizaţia PMP Neamţ i- a fost tot timpul alături, nu putem susţine bârfele lumii”. Aferim!

Viaţa Nemţeană