Iarnă totală în Neamţ: circulaţie îngreunată, arbori căzuţi Iarnă totală în Neamţ: circulaţie îngreunată, arbori căzuţi
Oricât de roz a sunat comunicatul Prefecturii Neamţ cum că n-ar fi probleme în Neamţ, iarna a cauzat destule necazuri. Telefoanele către Inspectoratul pentru... Iarnă totală în Neamţ: circulaţie îngreunată, arbori căzuţi

Oricât de roz a sunat comunicatul Prefecturii Neamţ cum că n-ar fi probleme în Neamţ, iarna a cauzat destule necazuri. Telefoanele către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ai sunat continuu.

Luni, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre faptul că în localitatea Bistricioara un arbore a căzut pe carosabil, blocând circulația pe DN15. La locul indicat de apelant, s-a deplasat un echipaj de pompieri militari de la Detașamentul de Pompieri Tg. Neamț – Garda nr.2 Poiana Teiului cu o autospecială. Militarii au acționat cu ajutorul motofierăstrăului din dotare pentru îndepărtarea arborelui de pe partea carosabilă.

 Luni,  la ora 17:43,  în mun. Piatra Neamț un arbore a căzut pe carosabil, îngreunând circulația pe bd. Decebal. La locul indicat de apelant, s-a deplasat un echipaj de pompieri militari de la Detașamentul de Pompieri Piatra Neamț cu o autospecială. Militarii au acționat cu ajutorul motofierăstrăului din dotare pentru îndepărtarea arborelui de pe partea carosabilă.

 S-au efectuat 7 misiuni  de monitorizare a situației operative de pe drumurile naționale și județene în localitățile Piatra Neamţ, Roman, Tg. Neamţ, comunele Margineni, Girov, Războieni, Bălţăteşti, Făurei, Ion Creangă, Valea Ursului, Oniceni, Bozieni, Poienari, Gâdinţi, de către detaşamentele de pompieri Roman, Piatra Neamţ şi Tîrgu Neamţ.

Viaţa Nemţeană