Hoţul care a operat noaptea în Trifeşti, arestat Hoţul care a operat noaptea în Trifeşti, arestat
La data de 12 octombrie a.c., instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile faţă de un bărbat de 33 de ani,... Hoţul care a operat noaptea în Trifeşti, arestat

La data de 12 octombrie a.c., instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile faţă de un bărbat de 33 de ani, din Trifeşti, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat

La data de 11 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Trifeşti au identificat şi reţinut un bărbat de 33 de ani, din Trifeşti, bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat.

Din cercetările efectuate,  a reieşit că în noaptea de 4/5 octombrie a.c., bărbatul a pătruns, fără drept, în anexa locuinţei unui bărbat de 51 de ani, din localitatea Trifeşti, de unde ar fi sustras un rotopercutor, un ferăstrău pendular, o drujbă, două maşini de tuns iarba și trei jante din aluminiu, fiind creat un prejudiciu de aproximativ 11250 de lei. Totodată, bunurile sustrase au fost recuperate și restituite persoanei vătămate.

În urma probării activităţii infracţionale, poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamţ.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activități infracționale a persoanei bănuite.

Viaţa Nemţeană