Gavrilescu: Readucem tenisul la Piatra-Neamț! Gavrilescu: Readucem tenisul la Piatra-Neamț!
Primăria Piatra-Neamț a alocat finanțare nerambursabilă prin legea 350, pentru Cupa Municipiului Piatra-Neamț la tenis, grupa 14 ani, competiție sportivă dedicată copiilor pasionați de tenis.... Gavrilescu: Readucem tenisul la Piatra-Neamț!

Primăria Piatra-Neamț a alocat finanțare nerambursabilă prin legea 350, pentru Cupa Municipiului Piatra-Neamț la tenis, grupa 14 ani, competiție sportivă dedicată copiilor pasionați de tenis.

44 de copii din Bacău, Iași, Focșani, Buzău, Timișoara, Neamț dar si din alte zone ale țării, au participat săptămâna trecută la această competiţie, evenimentul care se află deja la ediția cu numărul doi, organizat de Asociația Orhideea și profesorul Marius Caia.

Meciurile au fost disputate la sala de sport a Colegiului Național ,,Calistrat Hogas”, sala mică de sport de la Polivalenta, iar finala a fost găzduită în sala mare.

Alături de primarul Dragoș Chitic, am acordat premiile pentru sportivii care s-au clasat pe primele locuri. Aceștia au fost răsplătiți cu vouchere Wilson în valoare de 150 lei fiecare, cupe, diplome și medalii.
Mi-am propus să susțin sportul nemțean, tinerii care își îndreaptă energia spre mișcare, dar și inițiatorii de proiecte care pot aduce plus valoare, orașului nostru. Și prin acest proiect, ce reunește copii din toate zonele țării, se deschide o nouă oportunitate de a promova turismul la Piatra-Neamt.
Haideți să aducem împreună, tenisul la Piatra-Neamț ! Pe 2 februarie deschidem Cupa Municipiului Piatra-Neamț la tenis, pentru grupa 12 ani”, a declarat vice-primarul Bogdan Gavrilescu.

Viaţa Nemţeană