FRUMOS!!!Fotograful care aduce Piatra Neamţul în inimile dumneavoastră, felicitat de primar! FRUMOS!!!Fotograful care aduce Piatra Neamţul în inimile dumneavoastră, felicitat de primar!
Îi vedem pe canalele de socializare excepţionalele fotografii Alex Pers – https://www.facebook.com/AlexPersPhotography/ – pe care le privim sau le distribuim cu mare plăcere. Este... FRUMOS!!!Fotograful care aduce Piatra Neamţul în inimile dumneavoastră, felicitat de primar!

Îi vedem pe canalele de socializare excepţionalele fotografii Alex Pers https://www.facebook.com/AlexPersPhotography/ pe care le privim sau le distribuim cu mare plăcere. Este despre lume, despre oameni, despre locuri, despre evenimente, despre emoţii şi despre trăiri. Şi, mai ales, despre Piatra Neamţ.

Lucru mai rar întâlnit la autorităţi, primarul Dragoş Chitic i-a răsplătit activitatea în promovarea oraşului Piatra Neamţ:

„Am felicitat și premiat astăzi în Consiliul Local un tânăr talentat fotograf, Alexandru Salahor, cunoscut de către toată lumea de pe Facebook și Instagram sub numele de Alex Pers. Imaginile sale, cu peisaje din Piatra-Neamț, dar și din împrejurimi, au depășit de mult „granițele” orașului, dovadă stând numărul mare de aprecieri și de distriburi ale postărilor sale.
Îl felicit pe Alex pentru talentul și dedicația sa, iar premierea de astăzi reprezintă o apreciere pentru faptul că promovează imaginea orașului prin intermediul artei fotografice”.

Viaţa Nemţeană