Fostul prefect Vasile Panaite, îndemn la vot liberal. Dorinţă dublă- o cafea cu Mugur Cozmanciuc Fostul prefect Vasile Panaite, îndemn la vot liberal. Dorinţă dublă- o cafea cu Mugur Cozmanciuc
Fostul prefect, Vasile Panaite, a lansat în această după amiază, pe pagina sa personală de facebook, un apel la vot pentru PNL. Nu pentru... Fostul prefect Vasile Panaite, îndemn la vot liberal. Dorinţă dublă- o cafea cu Mugur Cozmanciuc

Fostul prefect, Vasile Panaite, a lansat în această după amiază, pe pagina sa personală de facebook, un apel la vot pentru PNL. Nu pentru Pro România, pe unde a trecut vremelnic, ci pentru un partid de dreapta. Dumneavoastră votaţi cu cine vreţi, dar spunem că merită citit acest apel, făcut de un om care a făcut performanţă în administraţie, la Dragomireşti.

Mai jos, apelul fostului prefect. 

Dragi prieteni,

Știți foarte bine că de fiecare dată am împărtășit cu d-voastră deciziile pe care le-am luat. Am analizat tot ce s-a întâmplat în această campanie electorală pentru că și eu, la fel ca d-voastră, știu că puterea cetățeanului este în primul rând în vot! Nu mi-a fost greu să iau o decizie și de aceea vreau să v-o spun și d-voastră. Este o decizie care vine și ca o rugăminte. 
Întotdeauna am fost un om de dreapta pentru că este singura cale către progres! 
Progresul nu stă în ajutoarele sociale, în voturi cumpărate, în pomeni electorale. Progresul vine din investiții în autostrăzi, în infrastructură rutieră, în spitale moderne, în educație, în turism, în agricultură. Pe scurt, în locuri de muncă bine plătite!
De aceea am hotărât ca la alegerile din 26 mai să votez lista de candidați ai Partidului Național Liberal. Este cea mai completă și complexă listă, cu oameni care au demonstrat că au verticalitate, probitate morală, expertiză în diferite domenii, oameni care deja au proiecte realizate în Parlamentul European și care vin cu un program care pune România în primul rând!
Pe dumneavoastră, dragi prieteni, în primul rând vă rog să mergeți pe 26 mai la vot și la referendum. E dreptul d-voastră! Mai mult decât atât, dacă nu veți merge, veți dubla votul altei persoane care se lasă cumpărată cu ajutoare sociale sau cu un mic și o bere. Nu trebuie să lăsăm să se întâmple așa ceva!
Și vă mai rog să aveți încredere în mine și să votați lista PNL! Orice vot dat la alte partide de dreapta ar fi un vot inutil, irosit, pentru că nu au șanse să intre în Parlamentul European. Iar cu stânga, nici cruce nu îți poți face!
Votați PNL pentru că doar Partidul Național Liberal va pune România în primul rând!

P.S. Ca să nu apară speculații, vă spun încă de pe acum că nu am avut nici o întâlnire sau discuție cu președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Comanciuc. Însă nici nu aș refuza să beau o cafea cu domnia sa, dacă va dori acest lucru.

Cu stimă,
Vasile PANAITE

Viaţa Nemţeană