Fost pompier, coşarul cu noroc: Ionică Stoica medaliat la atletism la 65 de ani! Fost pompier, coşarul cu noroc: Ionică Stoica medaliat la atletism la 65 de ani!
Pe Ionică Stoica (foto tricou galben) îl cunosc mulţi pietreni de pe vremea când era şef la Pompieri. Dinamismul nu l-a părăsit nici după pensionare.... Fost pompier, coşarul cu noroc: Ionică Stoica medaliat la atletism la 65 de ani!

Pe Ionică Stoica (foto tricou galben) îl cunosc mulţi pietreni de pe vremea când era şef la Pompieri. Dinamismul nu l-a părăsit nici după pensionare. Obişnuit cu riscul, cu urcările pe coşurile de fum (câte incendii nu au avut loc de aceste coşuri!) Ionică Stoica s-a făcut…. coşar. A devenit cel mai cunoscut coşar al Neamţului, meserie pe care s-a gândit să o ajusteze cu alta de sezon. Chiar dacă nu mai cobora pe coş, în şemineu, fostul pompier a fost o perioadă, Moş Crăciun. Acum, la 56 de ani, este medaliat la atletism.

„Bilanț: la Campionatul de atletism la sala-atleți veterani am obținut 2 medalii de bronz la 60 m și 200 m și una de argint la proba de 3000 m marș! Am postat ca sa arat ca se poate obține perfomanta la orice vârsta-66 ani! Mulțumesc clubului sportiv Ceahlaul( unde sunt legitimat din 2007) pt sprijinul moral și material! Va mulțumesc pentru aprecierile dumneavoastră!!!”, a scris sportivul pe pagina sa de facebook.
La mai multe!

Viaţa Nemţeană