Fost consilier PNL Tarcău: „Adevăraţii liberali sunt la ALDE!”  Fost consilier PNL Tarcău: „Adevăraţii liberali sunt la ALDE!” 
Maxim Sebastian, fost consilier PNL Tarcău, a optat pentru o altă formaţiune politică, ALDE Neamţ. Aflăm, din conferinţa de presă susţinută de liberal-democraţi la... Fost consilier PNL Tarcău: „Adevăraţii liberali sunt la ALDE!” 

Maxim Sebastian, fost consilier PNL Tarcău, a optat pentru o altă formaţiune politică, ALDE Neamţ. Aflăm, din conferinţa de presă susţinută de liberal-democraţi la sediul partidului că nu a fost o decizie uşoară pentru fostul liberal „dar am făcut acest pas cu încredere, după 15 ani în Consiliul Local  din partea PNL, dar a fost un ciclu pe care l-am încheiat pentru că valorile pe care le-am căutat în această formaţiune nu le mai regăsesc, adevăraţii liberali sunt la ALDE!” 

Preşedintele ALDE Neamţ, Ion Asaftei, spune despre noul membru de partid că „este un om cunoscut în comunitatea locală din Tarcău, a mai fost consilier şi în alte legislaturi şi a hotărât să ni se alăture. Îi mulţumim că este în mijlocul nostru”.

Invitaţia de a munci în mijlocul liberal-democraţilor nemţeni a venit de la preşedintele Ion Asaftei.Sper să avem rezultate bune la nivel locale, sunt convins că mult mai mulţi oameni, chiar şi aleşi locali, ni se vor alătura”, a spus Maxim.

Viaţa Nemţeană