Florentina Moise Vasiliu, noua preşedinte a PSD Piatra Neamţ Florentina Moise Vasiliu, noua preşedinte a PSD Piatra Neamţ
Conferinţă de alegeri la organizaţia PSD Piatra Neamţ în această seară, la încheierea mandatului prof. Luminiţa Vârlan în funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale... Florentina Moise Vasiliu, noua preşedinte a PSD Piatra Neamţ

Conferinţă de alegeri la organizaţia PSD Piatra Neamţ în această seară, la încheierea mandatului prof. Luminiţa Vârlan în funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale a social-democraţilor.

Alegerile au decurs fără probleme: Preşedintă a fost aleasă Florentina Moise Vasiliu – director Casa Corpului Didactic Piatra Neamţ; preşedinte executiv – Aurelia Simionică (fostă preşedintă a organizaţiei municipale); secretar- Silvia Băidan.

Florentina Moise Vasiliu a fost preşedinta organizaţiei de femei a UNPR şi a încheiat, în campania electorală din 2016, un pact electoral cu PSD, când cele două partide au candidat în mai multe localităţi şi Consiliu Judeţean, pe liste comune.

Viaţa Nemţeană