AVENTURA VINULUI LA PIATRA NEAMŢ! PRIMA EDIŢIE, LA COCOŞUL DE AUR PE 14 SEPTEMBRIE AVENTURA VINULUI LA PIATRA NEAMŢ! PRIMA EDIŢIE, LA COCOŞUL DE AUR PE 14 SEPTEMBRIE
Un car – cel mai probabil condus de Bachus însuşi, alături de câteva zeiţe desculţe, va merge prin Piatra Neamţ în prima jumătate a... AVENTURA VINULUI LA PIATRA NEAMŢ! PRIMA EDIŢIE, LA COCOŞUL DE AUR PE 14 SEPTEMBRIE

Un car – cel mai probabil condus de Bachus însuşi, alături de câteva zeiţe desculţe, va merge prin Piatra Neamţ în prima jumătate a lunii septembrie, pentru a vă invita la primul festival al vinului! 

„E vinul de-azi mai rău ca cel de ieri, amicii mei?
Mai bun ca orice vin băut e cel pe care-l bei!”(MIHAI EMINESCU)

Cocoşul de Aur, organizatorul evenimentului, pregăteşte acest festival la milimetru, cum spun organizatorii. Va fi vin bun dar şi atmosferă pe măsură: Centrul pentru Cultură „Carmen Saeculare”, formația de muzica lăutărească și dansuri!

Bachus și 7 nimfe reprezentând Cramele se vor plimba cu un car reprezentativ pe străzile din Piatra Neamţ, anunţând prima mare aventură a vinului la Piatra Neamţ!

Evenimentul va avea loc pe 14 septembrie, la Cocoşul de Aur, şi va aduce pentru dumneavoastră 7 crame de vin mare: Hermeziu, Recaş, Cricova, Jidvei, Cotnari, Serve, Avereşti.
Cocoşul de Aur va avea în punguţa sa de toate: batal la proţap, pastramă de oaie, mici şi brânzeturi pentru toate gusturile.
În faţa dvs. se vor zdrobi bobiţele de struguri şi va curge mustul dulce.
7 CRAME cu cele mai bune vinuri de pe piaţa românească, apreciate în toată lumea, doar la Cocoşul de Aur!

Viaţa Nemţeană