Femeile din PMP dăruiesc o carte de sărbători Femeile din PMP dăruiesc o carte de sărbători
Un proiect imediat al organizaţiei de femeie PMP Neamţ este „Dăruieşte o carte care ţi-a plăcut”, susţinut de preşedinta organizaţiei de femei, jurista Valentina... Femeile din PMP dăruiesc o carte de sărbători

Un proiect imediat al organizaţiei de femeie PMP Neamţ este „Dăruieşte o carte care ţi-a plăcut”, susţinut de preşedinta organizaţiei de femei, jurista Valentina Cârligeanu.

Procedura începe cu donaţia de carte la sediul partidului, anume o carte pe care donatorul a citit-o şi a îndrăgit-o.

Întreg fondul va merge în decembrie într-o acţiune organizată în Parcul Tineretului, către copii, pentru a stimula lectura tradiţională pe carte, nu doar electronică.

Organizaţia de femei Neamţ este în plină organizare după numirea jr. Valentina Cârligeanu în funcţia de preşedinte, printe altele a fost numită preşedintă interimar la OF Piatra Neamţ, Simona Dumitreasa.

„Până la sfârşitul anului viitor, vom consolida toate organizaţiile  de femei din judeţ. Vom merge la Sinaia, în perioada 6-7 decembrie, la o ntîlnire cu stafful naţional, cu d-na deputat Cătălina Bozianu, unde vom contura proiectele comune ale organizaţiilor de femei.  Ne vom implica în toate proiectele pe care PMP le susţine, ca eliminarea pesniilor speciale, alegerea primarului în două tururi de scrutin, Parlamentul cu 300 de membri, împotriva introducerii limbii maghiare ca cea de a doua limbă oficială”, a declarat şefa OF PMP Neamţ.

Un alt proiect bun este sprijinirea femeilor care nu reuşesc să trimită copiii la şcoală din cauza condiţiei precare, cu haine, rechizite etc.

 

Viaţa Nemţeană