Femeie de 30 de ani, victimă într-un accident cu trei maşini la Dumbrava Femeie de 30 de ani, victimă într-un accident cu trei maşini la Dumbrava
Trei maşini implicate în această după amiază, într-un accident la Dumbrava. S-a stabilit faptul că că şoferul unui autoturism Opel alb, care mergea spre... Femeie de 30 de ani, victimă într-un accident cu trei maşini la Dumbrava

Trei maşini implicate în această după amiază, într-un accident la Dumbrava. S-a stabilit faptul că că şoferul unui autoturism Opel alb, care mergea spre Piatra Neamt, ar fi virat stânga fără să se asigure şi a intrat un coliziune cu autoturism care circula regulamentar pe sensul opus de mers.

In urma impactului, autoturismul care circula regulamentar a lovit o altă maşină care era oprită la ieşirea din drumul national de pe un drum secundar.

ISU Neamt a anunţat că în urma accidentului o femeie de 30 de ani a fost încarcerată. La faţa locului au fost trimise trei echipaje de pompieri militari din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamt, cu o autospeciala de descarcerare, o autospeciala de stingere si o ambulanta SMURD de prim ajutor. Femeia a fost descarcerată şi transportată de un echipaj SMURD la spital.

Viaţa Nemţeană

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.