Femeie căzută în fântână la Săbăoani. Pompierii au scos-o la suprafaţă. Femeie căzută în fântână la Săbăoani. Pompierii au scos-o la suprafaţă.
O persoană a căzut într-o fântână cu adâncimea de aproximativ 20 – 25 metri, astăzi, în com. Săbăoani sat Săbăoani. La locul evenimentului s-au... Femeie căzută în fântână la Săbăoani. Pompierii au scos-o la suprafaţă.

O persoană a căzut într-o fântână cu adâncimea de aproximativ 20 – 25 metri, astăzi, în com. Săbăoani sat Săbăoani. La locul evenimentului s-au deplasat pompierii romașcani cu o autospecială de intervenție, un container multirisc, o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat și o autospecială de serviciu şi o ambulanţă SAJ cu medic.

Urmare misiune salvare persoana căzută în fântână în com. Săbăoani: „Salvatorii romașcani, sub coordonarea comandantului de detașament, au reușit să extragă, din fântâna cu o adâncime de cca. 25 metri, o persoana de sex feminin, în varsta de 55 ani, constienta, fara afectiuni medicale majore”, au declarat reprezentanţii ISU Neamţ. Persoana este asistată de către echipajul SAJ.

Nu se cunoaşte încă dacă persoana a căzut din greşeală, s-a aruncat intenţionat sau a fost aruncată.

Viaţa Nemţeană