Femeie arsă într-un incendiu la Pipirig Femeie arsă într-un incendiu la Pipirig
Incendiu locuință particulară sat Stanca, comuna Pipirig, în urma căruia  o femeie de aproximativ 55 de ani a suferit arsuri pe față și membrele... Femeie arsă într-un incendiu la Pipirig

Incendiu locuință particulară sat Stanca, comuna Pipirig, în urma căruia  o femeie de aproximativ 55 de ani a suferit arsuri pe față și membrele superioare. Salvatorii târgnemțeni i-au acordat primul ajutor până la sosirea unui echipaj medical din cadrul SAJ Neamț, care au preluat victima și au  transport-o la spital. La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri militari cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă. În sprijinul acţiunii, a fost solicitat și SVSU Pipirig cu autospeciala din dotare.

Ca urmare a producerii incendiului, au ars acoperișul locuinței, realizat din astereală de lemn cu învelitoare din plăci de azbociment, pe o suprafață de aproximativ 150 de metri pătrați, bunurile materiale aflate în două camere de locuit cu  suprafața de cca. 40 metri pătrați(mobilier, articole vestimentare, electrocasnice și documente).                               Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,foc deschis în spații închise(folosirea lichidelor combustibile pentru aprinderea focului)”.

Viaţa Nemţeană