Fata căutată trei zile de Poliţie a fost găsită la Iaşi Fata căutată trei zile de Poliţie a fost găsită la Iaşi
Minora de 15 ani, din localitatea Botești, dispărută la data de 26 iulie a.c., a fost depistată de polițiști nemțeni în județul Iași. La... Fata căutată trei zile de Poliţie a fost găsită la Iaşi

Minora de 15 ani, din localitatea Botești, dispărută la data de 26 iulie a.c., a fost depistată de polițiști nemțeni în județul Iași.

La data de 29 iulie a.c., în urma activităților specifice de căutare desfășurate de polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Săbăoani, minora de 15 ani, dispărută la data de 26 iulie 2020, a fost depistată la locuința unui tânăr de 19 ani, din județul Iași.

Din verificările efectuate a reieșit că, pe fondul unor discuții în contradictoriu cu părinții săi, aceasta a părăsit în mod voluntar domiciliul. 

De asemenea, pe perioada dispariției, aceasta s-a aflat la locuința tânărului în cauză și nu a fost victima vreunei infracțiuni.

În fapt, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Săbăoani au fost sesizați, la data de 27 iulie a.c., de către un bărbat de 45 de ani, din județul Bacău, cu privire la faptul că fiica sa IANCU ANDREEA GABRIELA, de 15 ani, a plecat în seara zilei de 26 iulie a.c., în mod voluntar de la domiciliul din localitatea Boteşti, unde aceştia locuiesc, şi nu a mai revenit până în prezent.

Viaţa Nemţeană

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.