Familia cu locuinţa arsă într-un incendiu la Târgu Neamţ este sprijinită de Primărie. „Numai să coopereze”, spune primarul Familia cu locuinţa arsă într-un incendiu la Târgu Neamţ este sprijinită de Primărie. „Numai să coopereze”, spune primarul
Familia cu 4 copii din Târgu Neamţ, a cărei locuinţă a ars la finele săptămânii trecute într-un incendiu va primi sprijinul Primăriei, inclusiv în... Familia cu locuinţa arsă într-un incendiu la Târgu Neamţ este sprijinită de Primărie. „Numai să coopereze”, spune primarul

Familia cu 4 copii din Târgu Neamţ, a cărei locuinţă a ars la finele săptămânii trecute într-un incendiu va primi sprijinul Primăriei, inclusiv în ceea ce priveşte reconstrucţia imobilului mistuit de flăcări, a declarat, pentru ziarul Viata Nemţeană, primarul Daniel Harpa.

„Problema este că şi ei trebuie să colaboreze”, a precizat primarul. Vecinii ştiu că victimele incendiul erau amatoare de alcool şi spun că materialele de construcţii şi tot ce constituie ajutor ar trebui să meargă strict pentru refacerea locuinţei.

Din punctul nostru de vedere, îi ajutăm cu tot ce trebuie. Ideea este că aşteptăm şi din partea lor să facă ce trebuie. Deja au plecat din Centrul Social unde au fost mutaţi, s-au dus undeva la rude”, a adăugat Daniel Harpa.

În urma incendiului au ars: acoperișul locuinței cu o suprafață de cc 80 mp din astereală de lemn și învelitoare din tablă, tavanul unei camere de locuit și bunurile din aceasta, o anexă (bucătărie de vară) de cca 10 mp și aproximativ 40 mp lambriu din PVC aplicat pe un perete al unei locuințe învecinate. De asemenea, un copil de 2 ani a suferit arsuri de gradul I pe 1% din suprafața corpului.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,mijloc de încălzire locală nesupravegheat ori supraîncălzit”.

Copilul care a fost internat în spital este în afara oricărui pericol.

Viaţa Nemţeană