Facţiunea UNPR din PMP contestă alegerea lui Gavrilescu Facţiunea UNPR din PMP contestă alegerea lui Gavrilescu
Alegerea preşedintelui PMP, Bogdan Gavrilescu, sâmbătă, în cadrul conferinţei judeţene, va fi contestată de aripa UNPR-ul din PMP, a declarat Costache Lupu, astăzi, pentru... Facţiunea UNPR din PMP contestă alegerea lui Gavrilescu

Alegerea preşedintelui PMP, Bogdan Gavrilescu, sâmbătă, în cadrul conferinţei judeţene, va fi contestată de aripa UNPR-ul din PMP, a declarat Costache Lupu, astăzi, pentru Viaţa Nemţeană.

„Vom face o contestaţie către conducerea centrală din Bucureşti, şi dacă este cazul şi mai departe. Din punctul de vedere al foştilormembri UNPR, deveniţi, prin fuziune, PMP, alegerile de sâmbătă au exclus posibilitatea foştilor membri UNPR de a candida la vreo duncţie. Am avut calitate de invitaţi. De ce? Pe 27 octombrie se pronunţă sentinţa cu privire la fuziunea PMP-UNPR, ceea ce face ca orice alegere ulterioară acestei sentinţe să fie statutară. Până la această sentinţă, nici unul din memri fostului UNPR nu a putut candida. Considerăm că aceste alegeri ar fi putut avea loc după data de 27″, a declarat Costache Lupu, care a precizat că va începe toate demersurile legale, luni, 23 octombrie.

UNPR a fuzionat cu PMP anul trecut, înainte de alegerile parlamentare.

Viaţa Nemţeană