Eveniment special la Primăria Alexandru cel Bun: premii pentru veterani şi mirii de aur Eveniment special la Primăria Alexandru cel Bun: premii pentru veterani şi mirii de aur
Şase veterani de război şi 13 cupluri care au împlinit, în anul 2018, 50 de ani de căsnicie, 6 preoţi, primarul Ion Rotaru şi... Eveniment special la Primăria Alexandru cel Bun: premii pentru veterani şi mirii de aur

Şase veterani de război şi 13 cupluri care au împlinit, în anul 2018, 50 de ani de căsnicie, 6 preoţi, primarul Ion Rotaru şi oficialităţi locale, au marcat, sâmbătă, 10 noiembrie, Centenarul Marii Uniri, printr-un eveniment special.

Cei 6 veterani, cu decoraţii în piept, şi tinerii miri de jumătate de secol, au primit din partea Primăriei Alexandru cel Bun, prin mâinile primarului Ion Rotaru, diplome, flori şi un plic cu bani, drept mulţumire din partea administraţiei locale. Veteranii, „Aceşti bărbaţi adevăraţi ai naţiei”, cum spunea unul dintre preoţi, pentru serviciul adus patriei în cel de al doilea război mondial, iar cuplurile, pentru statornicia de a fi o familie timp de jumătate de veac. 

Dacă e marca Rotaru, evenomentul are de toate: un debut cu imnul de stat, festivitate, slujbă religioasă, muzică – folcloriştii de la Centru Carmen Saeculare Neamţ – o masă în sărbătoare. 

Toate, la Pensiunea Aurora din comuna Alexandru cel Bun. Tuturor, La Mulţi Ani!

Viaţa Nemţeană