Emilia Arcan (senator PSD): Am votat creşterea valorii tichetelor de masă cu 33%! Emilia Arcan (senator PSD): Am votat creşterea valorii tichetelor de masă cu 33%!
Legea prin care valoarea tichetelor de masă crește cu 33%, de la 15 la 20 de lei a fost inițiată și votată de parlamentarii... Emilia Arcan (senator PSD): Am votat creşterea valorii tichetelor de masă cu 33%!

Legea prin care valoarea tichetelor de masă crește cu 33%, de la 15 la 20 de lei a fost inițiată și votată de parlamentarii PSD, anunţă senatoarea PSD de Neamţ, Emilia Arcan.

„Chiar dacă nu mai suntem la guvernare, PSD a demonstrat că se preocupă de creșterea nivelului de trai al românilor!
Decizia majorării valorii tichetelor de masă, adoptată marţi, în Parlament, le va aduce românilor un plus de venituri, într-o perioadă în care PNL blochează majorările de salarii și de pensii și majorarea alocațiilor pentru copii”.

Inițiativa PSD, de a majora valoarea tichetelor de masă, corectează decalajul față de prețurile reale ale mâncării. Valoarea medie a unei mese de prânz a fost calculată de specialiști la 21,4 lei.

„Cu toate că și parlamentarii PNL au votat legea făcută de PSD, Orban nu e interesat de creșterea nivelului de trai al românilor. Majorarea valorii tichetului de masă nu afectează economia, din contră, o susține! Fiecare leu cheltuit pe tichete de masă aduce încasări bugetare de 40 de bani; prin urmare creșterea la 20 de lei a valorii tichetelor de masă va aduce venituri suplimentare la buget”.

Președintele Iohannis are obligația să promulge legea de majorare a valorii tichetelor de masă pentru ca toți salariații să aibă lunar mai mulți bani în buzunare!

Viaţa Nemţeană