Emilia Arcan-senator PSD: „Domnule Orban, Parlamentul nu v-a dat un vot pentru a vă relaxa pe malul lacului!” Emilia Arcan-senator PSD: „Domnule Orban, Parlamentul nu v-a dat un vot pentru a vă relaxa pe malul lacului!”
Senatoarea de Neamţ, Emilia Arcan, membru în Comisia penru Sănătate din Camera Superioară a Parlamentului, a transmis un mesaj premierului Ludovic Orban referitor la... Emilia Arcan-senator PSD: „Domnule Orban, Parlamentul nu v-a dat un vot pentru a vă relaxa pe malul lacului!”

Senatoarea de Neamţ, Emilia Arcan, membru în Comisia penru Sănătate din Camera Superioară a Parlamentului, a transmis un mesaj premierului Ludovic Orban referitor la gestionarea situaţiei de urgenţă din România:

Domnule Orban, Parlamentul nu v-a dat un vot pentru a vă relaxa pe malul lacului, ci pentru a lua rapid măsuri ferme, concrete.

Treziți-vă la realitate, lăsați sfaturile și apucați-vă de muncă!
Urgent!
Până nu este prea târziu!

Video conferința premierului Orban, de ieri, relaxat pe malul lacului, a fost încă o dovadă de sfidare la adresa românilor.

 Ne așteptam, și cu siguranță nu suntem sungurii, ca premierul Orban să anunțe un PLAN DE MĂSURI CONCRETE pentru #protejarea cetățenilor și testarea lor cât mai rapidă.

Ne așteptam, și cu siguranță asta așteptau și antreprenorii români, ca premierul Orban să anunțe MĂSURILE CLARE ȘI CONCRETE ce vor fi adoptate pentru a proteja #locurile_de_muncă și #mediul_de_afaceri românesc.

 PSD a propus deja mai multe măsuri simple și concrete după consultările cu patronatele și firmele românești. IMM-urile au arătat deja măsurile punctuale de care au nevoie.

În loc de toate aceste lucruri, am auzit cu toții doar sfaturi despre cum să mergem pe stradă și despre ce ar trebui să facă alții, oricine altcineva mai puțin Guvernul.

Cu siguranță, din vila cu piscină din Primăverii lucrurile se văd roz, dar pentru românii normali, pentru angajați și angajatori, pentru cei tineri sau pentru cei în vârstă lucrurile nu sunt deloc roz. Dimpotrivă!

#Guvernati_NU_mai_Mimați!

Viaţa Nemţeană