Emilia Arcan, mesaj de recunoştinţă în plină pandemie, de ZIUA MONDIALĂ A SĂNĂTĂŢII! Emilia Arcan, mesaj de recunoştinţă în plină pandemie, de ZIUA MONDIALĂ A SĂNĂTĂŢII!
Senatoarea Emilia Arcan a transmis astăzi, într-o zi specială pentru întreaga lume, un mesaj de mulţumire şi recunoştinţă angajaţilor din sistemul sanitar, primii expuşi... Emilia Arcan, mesaj de recunoştinţă în plină pandemie, de ZIUA MONDIALĂ A SĂNĂTĂŢII!
Senatoarea Emilia Arcan a transmis astăzi, într-o zi specială pentru întreaga lume, un mesaj de mulţumire şi recunoştinţă angajaţilor din sistemul sanitar, primii expuşi pericolului de contaminare.

Astăzi, 7 Aprilie- Ziua Mondială a Sănătății, sărbătorită în întreaga lume!

Transmit un gând bun, de apreciere, recunoştinţă și încredere tuturor medicilor, asistenţilor medicali, moaşelor, infirmierilor pentru efortul depus în asigurarea asistenţei medicale, precum şi pentru celelalte categorii de personal care lucrează în unităţile sanitare, serviciile de ambulanță, direcțiile de sănătate publică, care fac posibilă funcţionarea acestora în aceste zile cumplite, în care, cu toții suntem greu încercați.

Cu toţii suntem martorii unei realități crunte pe care o vom depăși numai prin înțelegere și respect reciproc.
Evenimentele din ultimul timp, trebuie să ne unească și mai mult, luptând împreună cu acest inamic invizibil, protejându-ne și respectând sfaturile specialiștilor!

Doresc să le mulțumesc tuturor medicilor, asistenţilor medicali, oamenilor din sistemul medical pentru profesionalismul și curajul de care dau dovadă în aceaste moment grele, in lupta crunta a pandemiei de COVID-19 !

Multă sănătate şi Dumnezeu să ne binecuvânteze pe toţi!

Viaţa Nemţeană