Emilia Arcan: Guvernul PNL i-a lăsat pe primari  să se descurce singuri în fața crizei sanitare! Emilia Arcan: Guvernul PNL i-a lăsat pe primari  să se descurce singuri în fața crizei sanitare!
Diferenţă uriaşă între cheltuielile făcute de primării şi consilii judeţene în lupta împotriva noului coronavirus şi sumele primite de la Guvern. Senatoarea PSD de... Emilia Arcan: Guvernul PNL i-a lăsat pe primari  să se descurce singuri în fața crizei sanitare!

Diferenţă uriaşă între cheltuielile făcute de primării şi consilii judeţene în lupta împotriva noului coronavirus şi sumele primite de la Guvern. Senatoarea PSD de Neamţ, Emilia Arcan declară că „peste 850 de milioane de lei au fost cheltuiți din bugetele locale în lupta împotriva COVID-19, în timp ce de la Guvern s-au trimis doar 20 de milioane de lei!”

În ședința plenului reunit al Senatului și Camerei Deputaților, parlamentara de Neamţ a susținut și votat suplimentarea fondurilor destinate autorităților locale în proiectul legii de aprobare a rectificării bugetare.

„Prin votul dat, acești bani ajung înapoi la județe.
-Alte 80 de milioane au fost alocate către Primăria Capitalei și primăriile de sector.
-În total, este vorba de 0.09% din PIB, un procent infim – a suta parte din uriașul deficit bugetar de 10% realizat de guvernarea PNL!

☑️ PSD rezolvă din Parlament ce nu vrea ori nu este capabil guvernul PNL Orban să facă!

☑️ Pentru Guvernul PNL nu este important că nu mai sunt bani pentru protecția persoanelor vulnerabile, pentru copiii din centrele de plasament sau pentru bătrânii instituționalizați.
Aceștia si-au îndestulat deja toată clientela politică, au spart deja banii pe tot felul de achiziții dubioase și acum restul mai pot să aștepte.

☑️Prin votul dat în Parlament am îndreptat acest lucru.

☑️ Prin ordonanțele date, guvernul Orban a trasat responsabilități autorităților locale fără să asigure un leu!
Bugetele locale secătuite, încasările mici, cheltuielile suplimentare mari ne îndreptau spre colaps!
Este firesc, după ce Guvernul PNL i-a lăsat pe primari și pe președinții de Consilii Județene să se descurce singuri în fața crizei sanitare!
Dacă situația a fost ținută sub control în majoritatea județelor din țară, meritul este al autorităților locale și nicidecum al Guvernului”

Viaţa Nemţeană

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.