Emilia Arcan, candidat Pro România la preşedinţia Consiliului Judeţean Neamţ! Emilia Arcan, candidat Pro România la preşedinţia Consiliului Judeţean Neamţ!
Senatoarea Emilia Arcan a confirmat, astăzi, oficial, candidatura sa pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ, din partea partidului Pro România, după ce... Emilia Arcan, candidat Pro România la preşedinţia Consiliului Judeţean Neamţ!

Senatoarea Emilia Arcan a confirmat, astăzi, oficial, candidatura sa pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ, din partea partidului Pro România, după ce vineri, şi-a dat demisia din PSD.

Dacă demisia a fost o surpriză, candidatura sa nu este chiar o surpriză. Imediat după plecarea din PSD au şi apărut speculaţii pe tema unei posibile candidaturi la preşedinţia Consililui Judeţean, mai ales că Emilia Arcan a mai deţinut această funcţie.

Senatoarea de Neamţ va face echipă cu Liviu Harbuz. Nu este chiar o noutate, cei doi au făcut echipă şi în PSD, 1n 2016, când Liviu Harbuz a candidat pentru funcţia de primar al municipiului Piatra Neamţ.

Va candida din nou, mai ales că a (re)preluat şefia organizaţiei Pro România la Neamţ, deţinută temporar de Cătălin Chiţei.

Cu această nouă candidatură, bătălia pentru Consiliu Judeţean se anunţă cel puţin interesantă.

(foto: vestea.net)

Viaţa Nemţeană

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.