Ei au fost printre cei care au luptat o noapte şi o dimineaţă cu flăcările! Ei au fost printre cei care au luptat o noapte şi o dimineaţă cu flăcările!
Ultimul focar din incendiul izbucnit azi noapte la Zăneşti, la ora 1,30, a fost stins astăzi, în jurul orei 10,00. Azi noapte, în jurul... Ei au fost printre cei care au luptat o noapte şi o dimineaţă cu flăcările!

Ultimul focar din incendiul izbucnit azi noapte la Zăneşti, la ora 1,30, a fost stins astăzi, în jurul orei 10,00.

Azi noapte, în jurul orei 01:31, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o locuință particulară în comuna Zănești. Au fost două gospodării şi trei locuinţe.

Mai multe, aici: http://www.viatanemteana.info/incendiu-puternic-la-zanesti-trei-locuinte-doua-gospodarii-si-ore-intregi-de-interventie-a-pompierilor/

Pompierii din imagini sunt printre cei 24  care au luptat până au lichidat orice pericol! Felicitări! Ei sunt cei care nu aşteaptă nici şpagă, nici pile şi la care nu ajungi făcând trafic de influenţă. Mereu la datorie.

Viaţa Nemţeană