După degustarea vinurilor Cricova, Special Guest Orchestra cântă la Cocoşul de Aur! După degustarea vinurilor Cricova, Special Guest Orchestra cântă la Cocoşul de Aur!
August special în această săptămână la Cocoşul de Aur! Joi seară, gustul inconfundabil al varietăţilor de vinuri din cramele Cricova poate fi simţit numai... După degustarea vinurilor Cricova, Special Guest Orchestra cântă la Cocoşul de Aur!

August special în această săptămână la Cocoşul de Aur! Joi seară, gustul inconfundabil al varietăţilor de vinuri din cramele Cricova poate fi simţit numai pe terasa din incinta Complexului UNIC!

Uimitoarea Cricova reprezintă cel mai mare complex subteran, cunoscut în întreaga lume pentru labirinturile sale imense şi vinurile excelente. Istoria acestui loc uimitor datează din 1952. O parte din vinurile cramei le veţi gusta joi seara (22 august) începând de la ora 18,00, la Cocoşul de Aur.

Vineri, seară de muzică! Special Guest Orchestra, invitată specială pentru o seară de august de neuitat! Cocoşul de  Aur are ofertă specială: meniu inclus şi muzică pe cinste la doar 69 de lei!

Special Guest Orchestra este un band nunta care se adreseaza oamenilor cu chef de distracție pe muzica buna pentru nunta, evenimente private si de business, reorchestrata într-un stil aparte. Abordeaza o varietate de stiluri muzicale, aducand o nota personala la fiecare piesa in parte si reusesc de fiecare data sa încânte publicul.


Orchestra este formata din artisti care vin fiecare din alte proiecte muzicale de renume national si international,avand in componenta sa o parte din band-ul care a colaborat la emisiunea Vocea Romaniei, inclusiv cei doi talentati solisti, care sunt concurenti ai show-ului TV de mare succes.

Viaţa Nemţeană