Dumitru Bezem: „Un pictor gândește în felul lui despre lumea în care trăiește, despre semeni” Dumitru Bezem: „Un pictor gândește în felul lui despre lumea în care trăiește, despre semeni”
Mitică Bezem, profesorul, artistul şi omul, a expus din nou, în această seară, la Galeriile de Artă „Lascăr Vorel”, pictura sa,  „ca un întăritor sufletesc,... Dumitru Bezem: „Un pictor gândește în felul lui despre lumea în care trăiește, despre semeni”

Mitică Bezem, profesorul, artistul şi omul, a expus din nou, în această seară, la Galeriile de Artă „Lascăr Vorel”, pictura sa,  „ca un întăritor sufletesc, făcându-ne, de fiecare dată, să credem într-un viitor la fel de elegant, distins, colorat și optimist ca pictura maestrului Dumitru Bezem, cum spunea, într-un eveniment asemănător, Mircea Răsvan Ciacâru.

„Dumitru Bezem se adresează cu toată generozitatea publicului său fidel, pe care nu l-a dezamăgit niciodată. În pictura lui Bezem recunoaștem anumite engrame care ajută arhetipul său. Această umanitate sângerândă pe care o prezintă tablourile sale are o autentică vibrație”. (Lucian Strochi)

Viaţa Nemţeană

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.