Duminică, record la Aqua Park: 600 de oameni! S-au pus indicatoare şi s-a îmbunătăţit site-ul Duminică, record la Aqua Park: 600 de oameni! S-au pus indicatoare şi s-a îmbunătăţit site-ul
Parcul Acvatic din comuna Alexandru cel Bun ” a prins”: sute din oameni, inclusiv din judeţele vecine au trecut pragul centrul de agrement, în... Duminică, record la Aqua Park: 600 de oameni! S-au pus indicatoare şi s-a îmbunătăţit site-ul

Parcul Acvatic din comuna Alexandru cel Bun ” a prins”: sute din oameni, inclusiv din judeţele vecine au trecut pragul centrul de agrement, în timp ce pe reţelele de socializare tot mai multă lume se interesează de locaţie.

Primarul comunei, Ioan Rotaru, s-a declarat, azi, extrem de mulţumit pentru această realizare: „A fost o zi plină. Au trecut pragul 600 de oameni duminică. Nu mai aveam loc la vestiare. Şi sâmbătă a fost zi plină”.

Primăria şi societatea Aqua Park continuă să lucreze la promovarea centrului: a fost îmbunătăţit site-ul şi au fost puse indicatoare. Se lucrează la bazinul exterior. În curând, vor fi gata amenajările exterioare de vegetaţie. „Va fi, cu siguranţă, cel mai atractiv punct din zonă”, a spus primarul.

(foto: inaugurare oficială)

Viaţa Nemţeană