Dulamă revine în conferinţele de presă PMP Dulamă revine în conferinţele de presă PMP
PMP Neamţ a anunţat pentru mâine, la ora 14, o conferinţă de presă cu o participare numeroasă în rândul organizatorilor, şi o temă mai... Dulamă revine în conferinţele de presă PMP

PMP Neamţ a anunţat pentru mâine, la ora 14, o conferinţă de presă cu o participare numeroasă în rândul organizatorilor, şi o temă mai mult decât generoasă: UNIŢI ÎN EUROPA.

Bogdan Gavrilescu, preşedintele PMP Neamţ şi viceprimar de Piatra în funcţie, ştie că va epuiza repede subiectul unirii în Europa şi că va fi nevoit, vrând-nevrând (mai mult nevrând, credem noi), să treacă la cele locale, despre care poate vorbi în dublă ipostază şi, mai ales, în cunoştinţă de cauză. Mai ales că această conferinţă are loc imediat după acea a primarului Dragoş Chitic, care îşi va prezenta Programul de guvernare locală pentru 2019.

De remarcat este faptul că la întâlnirea cu presa a celor de la PMP este anunţat şi fostul preşedinte, Laurenţiu Dulamă, intrat într-un con de umbră în ultima jumătate de an. Probabil că PMP, înainte de a se uni în Europa, încearcă o unitate mai bună la Neamţ. 

Viaţa Nemţeană