Dragoş Chitic: Iluminatul public din Piatra Neamț va fi modernizat cu fonduri europene! Dragoş Chitic: Iluminatul public din Piatra Neamț va fi modernizat cu fonduri europene!
Iluminatul public din Piatra Neamț va fi modernizat cu fonduri europene!  2.168.000 de euro este valoarea celor două proiecte europene aprobate la finanțare, dedicate... Dragoş Chitic: Iluminatul public din Piatra Neamț va fi modernizat cu fonduri europene!

Iluminatul public din Piatra Neamț va fi modernizat cu fonduri europene!

 2.168.000 de euro este valoarea celor două proiecte europene aprobate la finanțare, dedicate extinderii şi modernizării iluminatului public în Piatra Neamţ. Pentru primul prouiect a fost deja semnat contractul de proiectare şi execuţie, iar în ceea ce îl priveşte pe cel de-al doilea este pe final procedura pentru proiectare şi execuţie. ✅Municipiul Piatra-Neamț va avea un sistem de iluminat public modern și eficient cu tehnologie LED și telegestiune.

Prin implementarea acestor proiecte se va realiza o economie de minim 40% din valoarea facturilor actuale la energie electrică, se va îmbunăți semnificativ calitatea iluminatului public, iar sistemul de telegestiune va permite reglarea intensității luminoase în funcție de necesități precum și identificarea instantanee a oricărui defect apărut în rețea.
Finanțarea investiției este asigurată din fonduri europene nerambursabile. Termen de finalizare maxim, anul 2021.

Viaţa Nemţeană

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.