Dragoş Chitic: „130 de cupluri vor fi premiate la Piatra Neamţ Fest!” Dragoş Chitic: „130 de cupluri vor fi premiate la Piatra Neamţ Fest!”
Zilele Orasului Piatra Neamt- Piatra Fest 2019 , „va fi o ediţie speciala care se va desfăşura în acest an în perioada 24-30 iunie.... Dragoş Chitic: „130 de cupluri vor fi premiate la Piatra Neamţ Fest!”

Zilele Orasului Piatra Neamt- Piatra Fest 2019 , „va fi o ediţie speciala care se va desfăşura în acest an în perioada 24-30 iunie. Va fi o săptămână de sărbătoare la Piatra Neamţ cu un program special”, a declarat primarul municipiului PIatra Neamţ, Dragoş Chitic.

Această ediţie va cuprinde elemente de noutate faţă de anii anteriori.

„Vreau să menţionez faptul că păstrăm tradiţia de a premia cu ocazia Zilelor Oraşului Piatra Neamt cuplurile care au împlinit în ultimul an, jumătate de secol de la căsătorie. Anul acesta, premiem într-un cadru festiv , un numar de 130 de cupluri din Piatra Neamt care sunt de 50 de ani împreună cu suma de 500 de lei pentru fiecare familie”, a precizat primarul Dragoş Chitic.

Elevii şi profesorii coordonatori care au obtinut rezultate deosebite la olimpiadele şi concursurile şcolare naţionale şi internaţionale vor primi diplome şi premii în bani, o iniţiativă a primarului de Piatra la care edilul ţine foarte mult, la fel ca preierea performanţei la fiecare şedinţă de Consiliu Local.

Viaţa Nemţeană