Dr. DAN SILVIU VERZEA, NOUL DIRECTOR SJU: CINE ESTE, DE FAPT, NOUL MANAGER PUS DE  ARSENE? Dr. DAN SILVIU VERZEA, NOUL DIRECTOR SJU: CINE ESTE, DE FAPT, NOUL MANAGER PUS DE  ARSENE?
Noul director al Spitalului Judeţean, Dan Silviu Verzea, este medic primar chirurgie generală. A mai ocupat o funcţie de conducere, în anul 2015, cea... Dr. DAN SILVIU VERZEA, NOUL DIRECTOR SJU: CINE ESTE, DE FAPT, NOUL MANAGER PUS DE  ARSENE?

Noul director al Spitalului Judeţean, Dan Silviu Verzea, este medic primar chirurgie generală. A mai ocupat o funcţie de conducere, în anul 2015, cea de director medical, cel mai tânăr director medical din spital.

Medic militar, ofiţer, 6 luni din timpul rezidenţiatului le-a făcut în Franţa, unde i s-a propus să rămână, dar a refuzat.

Ca medic, la bursa aprecierilor care dă cota unui doctor în rândul pacienţilor, dr Verzea stă bine. Unele aprecieri pe doctorbun.ro:

„Domnul doctor Verzea este o persoană sufletista si acorda atentie fiecarui pacient. Are rabdare in explicarea diagnosticului / termenilor specifici tuturor oamenilor, pe intelesul lor. Tatal meu, Pascaru D., a fost operat de dumnealui si avem toata recunostinta pt profesionalism, grija si omenie. Ii dorim sanatate, momente de satisfactie in cariera si in viata personala, de asemenea multi oameni vindecati de daruirea sa”.(A.M)

„O experienta plăcută,exceptând faptul ca am avut probleme de sanatate.Un medic foarte bun din toate punctele de vedere.Toata admiratia si respectul pentru dansul”.(A.I.N, 29 de ani)

Am fost tratata cu mult respect și multa grijă” (A.D, 50 de ani)

Şi reacţiile cititorilor la vestea numirii sale în funcţie au fost pozitive, mizându-se pe faptul că este ofiţer – şi aici s-a făcut legătura cu activitatea militarilor la Spitalul din Suceava – dar şi pe profesionismul său, care l-a făcut mai cunoscut. Rămâne de văzut dacă un bun profesionist va fi şi un bun manager.

Constantin Ambrosa: „Multumim pentru responsabilitatea pentru soarta cetățenilor”.

Constantin Bordea: „Felicitări pentru numirea Dr.Verzea!”

Sissi Sissi „F.Bn.Intotdeauna cei din armata au o inalta tinuta morala si caracter pt.ca ass au fost formati cu loialitate ,respect si onoare pt.tara si popor ,nu profitori de 2 lei care mai au si firme ,ca sa ne ingroape cat mai repede”.

Viorica Leuștean: „Felicitări pentru dnul doctor, este militar!1Ascunde sau raportează acest comentariu”

Viaţa Nemţeană