Două persoane, moarte într-un incendiu în Piatra Neamţ. Focul a fost pus intenţionat, Poliţia a preluat cazul Două persoane, moarte într-un incendiu în Piatra Neamţ. Focul a fost pus intenţionat, Poliţia a preluat cazul
Două persoane şi-au găsit sfârşitul, în această dimineaţă, într-o casă care a luat foc în mun. Piatra Neamt str. Blanduziei. ISU Neamţ: La locul... Două persoane, moarte într-un incendiu în Piatra Neamţ. Focul a fost pus intenţionat, Poliţia a preluat cazul

Două persoane şi-au găsit sfârşitul, în această dimineaţă, într-o casă care a luat foc în mun. Piatra Neamt str. Blanduziei.

ISU Neamţ: La locul solicitarii s-au deplasat 4 echipaje de pompieri cu 2 autospeciale de stingere cu apa si spuma o ambulanta de terapie intensiva mobila si un echipaj de prim ajutor calificat.

La locul evenimentului pompierii militari, după stingerea incendiului, au descoperit două persoane, din nefericire, decedate. Ancheta a fost preluată de colegii de la poliție, care vă pot oferi mai multe detalii.                                                Ca urmare a producerii incendiului, au ars bunurile aflate în trei camere.                                                                                  Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”.

Viaţa Nemţeană