Două atacuri de urs în comuna Alexandru cel Bun, ieri şi azi Două atacuri de urs în comuna Alexandru cel Bun, ieri şi azi
Ursul a dat din nou iama în comuna Alexandru cel Bun, zona fiind găsită deosebit de apetisantă de urşi, după ce în 2016, aceştia... Două atacuri de urs în comuna Alexandru cel Bun, ieri şi azi

Ursul a dat din nou iama în comuna Alexandru cel Bun, zona fiind găsită deosebit de apetisantă de urşi, după ce în 2016, aceştia au rupt gardurile la nu mai puţin de 16 gospodării din această comună.

Miercuri, în zona Malici, pe la ora 7 seara, Moş Martin şi-a luat cina la stâna lui Virgil Cruşitu. Dacă tot a scăpat la bunătăţi, a mâncat trei oi şi-o capră.

Nu se ştie dacă acelaşi urs, dar în această dimineaţă, la aceeaşi stână, au fost mâncate două oi.

„Se pare că prietenul nostru, Moş Martin, ne vizitează iar. A venit de două ori, am vorbit şi cu Jandarmeria, să vedem ce putem face. Anul  trecut a atacat de mai multe ori, dar era iarnă”, a spus primarul comunei Alexandru cel Bun, Ion Rotaru, care a precizat că nu se ştie încă, dacă e vorba despre acelaşi urs, sau sunt mai mulţi.

 

Viaţa Nemţeană