Donează! VIVID Neamţ a strâns peste 101 mii euro până acum! Cadrele medicale au nevoie de echipamente! Donează! VIVID Neamţ a strâns peste 101 mii euro până acum! Cadrele medicale au nevoie de echipamente!
Intră pe vividneamt.ro şi donează pentru cadrele medicale din Neamţ! Oameni cu sufletul mare au reuşit să strângă până acum peste 101 mii euro!... Donează! VIVID Neamţ a strâns peste 101 mii euro până acum! Cadrele medicale au nevoie de echipamente!

Intră pe vividneamt.ro şi donează pentru cadrele medicale din Neamţ! Oameni cu sufletul mare au reuşit să strângă până acum peste 101 mii euro!

0374 040 040 Telefonul care te ajută să ajuţi!

VIVID Neamț este o inițiativă comunitară, care reunește persoane fizice, ONG-uri, antreprenori și alti binevoitori responsabili de gestionarea situației provocate de COVID-19
VIVID NEAMȚ

Cauza
Noastră

Scopul nostru principal este de a susține cadrele medicale și personalul de  intervenție din județul Neamț.

Astfel, în perioada ce va urma atenția noastră se va canaliza pe strângerea sumei de 100.000 de euro, cu ajutorul căreia vom:

  • achiziționa aparatură medicală pentru spitalul județean (monitoare pentru funcțiile vitale, ventilatoare mecanice, kit-uri de testare)
  • achiziționa echipament de protecție (mănuși de unică folosință, măști, ochelari, combinezoane)
  • achiziționa dezinfectant (pentru suprafețe și pentru mâini)
  • preveni răspândirea virusului și implicit a aglomerării spitalului județean, prin campanii de informare a populației județului Neamț cu privire la:
    • conduita pe care fiecare dintre noi trebuie să o adopte pentru a fi în siguranță
    • riscul la care se expun cei care aleg să nu respecte indicația de a sta în casă
    • modul prin care fiecare cetățean ne poate solicita ajutorul pentru achiziționarea și/sau livrarea alimentelor și medicamentelor la domiciliu

Pentru că nu suntem experți în domeniu, ci doar dornici să ajutăm, achizițiile propuse se vor face în baza necesarului primit de la instituțiile pe care dorim să le sprijinim și cu acordul DSP-ului în ceea ce privește conformitatea materialelor cu normele în vigoare.

În același timp, privim cu pragmatism contextul în care ne aflăm și suntem conștienți de piedicile care pot apărea în procesul de achiziție (granițe blocate, prețuri colosale, stocuri foarte limitate, furnizori necunoscuți, etc), dar vrem să ne păstrăm și optimismul!

Viaţa Nemţeană

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.