Discurs cu aplauze în plenul CJ al noului director al Complexului Judeţean Neamţ Discurs cu aplauze în plenul CJ al noului director al Complexului Judeţean Neamţ
Ciprian Dorin Nicola, noul director al Complexului Muzeal Neamţ a ţinut, ieri, în Consiliul Judeţean, un discurs de nota 10, după ce plenul a... Discurs cu aplauze în plenul CJ al noului director al Complexului Judeţean Neamţ

Ciprian Dorin Nicola, noul director al Complexului Muzeal Neamţ a ţinut, ieri, în Consiliul Judeţean, un discurs de nota 10, după ce plenul a votat în unanimitate numirea sa în funcţia de director manager pentru o perioadă de 3 ani. 

Noul director este doctor în istorie. Şi-a început drumul pasionat de această meserie, ca zilier la şantierul Dobreni – Mătăhuia în timp ce era student. Din 1998 lucrează în Complexul Muzeal. 

Ieri, a prezentat în faţa consilierilor un proiect cursiv, substanţial, fără nici o foaie de hârtie în faţă, deşi uni s-au întrebat dacă nu cumva citeşte. La sfârşit, întreaga asistenţă s-a simţit obligată să aplaude. Pe drept. 

La sfârşit ne-a declarat că a avut emoţii deşi nu s-a văzut. În opinia noastră, este omul potrivit la locul potrivit. 

 

Viaţa Nemţeană