Directorul Parking, atac direct la şeful de partid, viceprimarul Bogdan Gavrilescu Directorul Parking, atac direct la şeful de partid, viceprimarul Bogdan Gavrilescu
Alin Ionuţ Moroşanu, directorul SC Parking SA Piatra Neamţ s-a arătat nemulţumit de uni dintre colegii săi astăzi, într-o conferinţă de presă susţinută la... Directorul Parking, atac direct la şeful de partid, viceprimarul Bogdan Gavrilescu

Alin Ionuţ Moroşanu, directorul SC Parking SA Piatra Neamţ s-a arătat nemulţumit de uni dintre colegii săi astăzi, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul PMP, formaţiunea care îl susţine în funcţia administrativă ocupată acum: „Sper ca de luna viitoare, viceprimarul şi cei doi consilieri locali să conteze mult mai mult în Consiliul Local, iar dacă nu o vor face, vor trebui să-şi caute un alt loc, în altă parte! (…) Sunt apatici, ca să zic aşa. Dacă până acum a fost letargie totală, de acum nu va mai fi aşa. Aş vrea ca cei trei să conteze”, a spus directorul SC Parking.

Principala nemulţumire a sa este un proiect de hotărâre la care a ţinut şi ţine foarte mult, anume liberul acces al elevilor în sălile şi terenurile de sport, evident, sub supraveghere, şi după orele de program.

Proiectul a fost supus votului Consiliului Local şi a picat, apoi nu a mai fost reluat. Ionuţ Moroşanu doreşte să intre din nou în dezbaterea legislativului pietrean. O altă nemulţumire, poate nu aşa de mare, este un proiect care priveşte chiar Parkingul, pe care societatea este nevoită să-l promoveze spre aprobare Consiliului Local, prin efectul legii privind finanţele publice. Nici acesta nu a trecut, dar nici nu a mai fost reluat.

Liberul acces al elevilor în sălile şi terenurile de sport este o iniţiativă marca PMP, însuşi viceprimarul Bogdan Gavrilescu reamintind de acest proiect vineri, în conferinţa de presă, cu promisiunea de a-l relua spre dezbatere şi aprobare.

Tranşant a fost directorul Moroşanu şi faţă de anunţul făcut de preşedintele PMP, Bogdan Gavrilescu, vineri, acela că va candida pentru funcţia de primar la Piatra Neamţ în 2020. Deşi Gavrilescu a trecut anunţul sub rezerva discuţiilor de partid şi  unui sondaj local, se pare că unii pemepişti au rămas doar cu anunţul în sine. Ionuţ Moroşanu nu s-a manifestat împotrivă, dar nici pentru: „Cel care va candida la alegerile locale să fie cel mai bun dintre noi. O fi Bogdan Gavrilescu, o fi altul.. dar trebuie să fie cel mai bun dintre noi”.

Mai conciliant s-a arătat preşedintele interimar al organizaţiei PMP Neamţ, Cristi Sauciuc, director la Salubritas, care a spus că „Bogdan Gavrilescu are susţinerea organizaţiei municipale PMP”. Admite că trebuie discuţii, spune că mai e drum lung până la alegeri  şi încheie: „Presupun că în proporţie de 90 la sută dl. viceprimar Bogdan Gavrilescu o să fie candidatul nostru”.

Viaţa Nemţeană